Software Set

Definiţie

Software Set nu este numele unei companii de soft, denumirea vine de la softurile reunite pe acest site. Softurile sunt gratuite dar numai în cazul folosirii lor în scop non-profit. Folosirea sau distribuirea softurilor în scopuri profitabile va trebui să se facă cu acordul nostru scris.

AutoCorectAnunt...

Putem crea la cerere aplicaţii complet automatizate pentru corecţii pe text (punctuaţie şi diacritice).

Putem oferi atât DLL-uri pentru aplicaţii WIN32 cât şi DLL-COM pentru aplicaţii Web.

Pentru mai multe informaţii ne puteţi contacta pe mail.

Noutăţi - 29 Septembrie 2011

AutoCorect   - v.4.1.5

  • multe mici îmbunătăţiri la cod şi dicţionare.

  • Producătorii programelor găsite pe acest site nu îşi asumă responsabilitatea pentru daunele provocate prin utilizarea programelor sau a instrucţiunilor prezentate pe site. Informaţiile şi datele afişate şi oferite spre descărcare din cadrul acestui site sunt gratuite atâta timp cât nu aduc un profit real utilizatorului. Pe acest site nu veţi găsi programe şi/sau informaţii cu caracter ilegal sau de tip warez. Nu oferim nici un fel de garanţii sau asigurări că informaţia prezentată este potrivită pentru un anumit scop particular, oricare ar fi acela.

    . Informaţiile şi datele afişate şi oferite spre descărcare din cadrul acestui site sunt gratuite atâta timp cât nu aduc un profit real utilizatorului. Pe acest site nu veţi găsi programe şi/sau informaţii cu caracter ilegal sau de tip warez. Nu oferim nici un fel de garanţii sau asigurări că informaţia prezentată este potrivită pentru un anumit scop particular, oricare ar fi acela.